top of page

POLETNI TABORI ZA OTROKE

 

OTROŠKI POLETNI TABOR "NA SENIKU"

Otroški poletni tabor "na seniku" poteka v dolini Kamniške Bistrice in je namenjen otrokom starim 8-12 let. Tabor je športno in naravoslovno obarvan. 

AKTIVNOSTI: Z otroki se bomo sprehodili do slapa Orglice, občudovali izvir Kamniške Bistrice, se sprehajali po prazni strugi, se naučili metati »žabice«, najbolj pogumni pa tudi namočili nožne palčke v ledeno mrzlo vodo! Da ne bomo popolnoma izklopili možgančkov, se bomo naučili tudi marsikatero zanimivost o gozdu, izmerili obsege dreves in ocenili njihovo višino! Če bomo dovolj tihi, nas zagotovo pozdravi še kakšna prijazna gozdna žival! Da postanemo še bolj samostojni, se bomo naučili tudi zakuriti taborni ogenj ter si na palici speči kruh. Tekom tedna bomo našli čas tudi za športne igre, iskanje skritega zaklada, lokostrelstvo, lovljenje ravnotežja na »slacklinu«, ustvarjalne delavnice in spoznavanje novih prijateljev. Zvečer bomo utrujeni zaspali na seniku.

Z vašimi otroki bomo inštruktorice z dolgoletnimi izkušnjami z delom z otroki, program pa bo prilagojen starosti in interesom otrok, tako da bodo domov zagotovo odšli z lepimi spomini.

INFORMACIJE : Otroški poletni tabor na seniku.

Kids Running
bottom of page